måndag 3 december 2018

v.48

Hej på er!
Fredagen flög förbi så ett blogginlägg hann inte skrivas, därför kommer det ett idag, måndag, istället!

Veckans schema:
Måndag: Klubbmöte. På Storklubben 1 startar vi julkalendern "Snällkalendern" och på Storklubben                    2 hälsar vi Nissen Sture välkommen som kommer bo hos oss fram till jul!
Tisdag: Teaterövning
Onsdag: Teaterövning
Torsdag: Utflykt till Klockargårdsängen
Fredag: Fredagsmys

Som många av er märkt har Johanna inte varit här på ett tag. Med hennes tillåtelse får vi berätta att hon tyvärr har drabbats av en form av cancer och kommer vara sjukskriven i 8 månader framåt. Detta är något vi kommer prata med era barn om under dagens klubbmöte. Barnen har redan, innan vi berättat, haft många frågor om varför Johanna inte jobbar. Både Johanna och vi andra tycker det är viktigt att vara så ärliga som möjligt mot barnen, då de redan märker att något är på tok. De är riktigt kloka, så vi pratar om det så sakligt som möjligt och svarar på deras frågor. Vi tycker det är viktigt att även ni föräldrar är medvetna om det, då barnen säkerligen kommer komma hem och berätta detta för er.
Från och med onsdag kommer det en vikarie för Johanna, Kajsa Lago heter hon. Vi hoppas att hon kommer trivas bra hos oss på Storklubben!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar