fredag 14 juni 2019

Sommarlov

Hej på er! Nu har terminen nått sitt slut och vi personal på Storklubben 1 & 2 vill tacka alla fantastiska barn och föräldrar för ett fint skolår! Det har varit riktigt kul att umgås med er under fritidstiden! Under höstterminen och vårterminen har vi hittat på massa skoj tillsammans. Till hösten kommer det tyvärr inte längre att finnas två Storklubbsavdelningar, utan det kommer bara att finnas en avdelning. Som det ser ut nu så kommer Storklubben att vara där Storklubben 2 är just nu. Storklubben 2s rum + 2As klassrum. Mer info angående det här skickar vi till er vårdnadshavare via sms under sommaren.

Här kommer lite viktig info
Under sommaren kommer vi att mellan veckorna 24-27 vara på Storklubbarna, främst på Storklubben 2. Mellan vecka 28-31 är det sammanslagningsveckor och då kommer vi att vistas på Borgen.

Både Kajsa och Ingvar gör tyvärr sina sista dagar här sista juni, så vi passar på att fira av dem någon dag innan de slutar. Sedan ska de iväg på nya äventyr!

Alice går på semester vecka 28 ,30 ,31, 32.
Pernilla går på semester vecka 29, 30, 31, 34. Hon är även ledig måndag vecka 27.
Hanna går på semester vecka 29, 30, 31, 32

Torsdag vecka 25 kommer vi gå iväg på en vandring ihop med fritidshemmet Rödingen. Vi kommer utgå från skolan och sen gå längs med Östgötaleden till Hästholmen. I Hästholmen finns det möjlighet att bada. Vid 14.30 kommer det en buss som hämtar hem oss igen. Under dagen kommer vi att äta pastasallad som vi kommer tillaga tillsammans dagen innan. Vi ska gå långt, så ta gärna med matsäck och något att dricka. Mycket vatten! Medtag även badkläder och handduk.
Med tanke på att det är risk för fästingar är det viktig att ha långärmat och långbyxor.

Kläder efter väder är det som gäller under sommarlovet! Ha gärna med badkläder, då vi vissa dagar kommer att bada!

Ha ett jäääääättebra sommarlov så ses vi igen i höst!


Bildresultat för glad sommar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar